Horoscop AstroCAFE pentru 7 august: Eclipsa isi pune amprenta - toate zodiile SUFERA!

Horoscop AstroCAFE pentru 7 august: Eclipsa isi pune amprenta - toate zodiile SUFERA!
Horoscop AstroCAFE pentru 7 august: Eclipsa isi pune amprenta - toate zodiile SUFERA!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 7 august 2017.

Rac

Contextul astral de astazi, prin formarea eclipsei de Lună in Semnul Vărăstorului îţi prefigureaza noutati la capitolul bani si bunuri detinute in comun cu altii. Se deschide o etapa importanta de castig, fie de la si prin partenerul de viata, fie prin colaborari noi, fie prin mosteniri. Exista si varianta să se înceapa un proces de partaj in urma unui divort sau in urma unei separari in afaceri.

Pe de alta parte te poti orienta catre imprumuturi si investitii. Fii prudent, verifica atent toate documentele, informeaza-te in permananta vizavi de legislatie si termeni financiari.

Leu

Relatiile parteneriale vor cunoaste reconfigurari pe termen lung, datorita eclipsei de Lună ce se formeaza in Semnul Vărsătorului. Cu greu te desprinzi de cele vechi, insa nemultumirile si dezacordurile intre ce iti doresti sa faci si ce iti ofera ceilalti sunt mult prea mari pentru a mai continua in acelasi stil.

Pregateste-te pentru parteneri noi, colaborari de anvergura si actiuni cu bataie lunga. Sunt posibile discutii aprinse, reprosuri, insa ai in vedere faptul ca mentalul colectiv este bulversat. Evita sa iei decizii majore sau sa semnezi documente importante.

Fecioara

Deosebita zi la capitolul munca de zi cu zi si relatii colegiale, datorita eclipsei de Lună ce se formeaza in Semnul Vărsătorului. Se anunta modificari ale conditiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil sa apara in orizontul tau si o alta profesie pe care pana nu de mult o abordai doar sub forma de hobby.

Sanatatea este vulnerabila in special pe segmentele aparatului circulator, inimă si coloană vertebrală. Dozeaza-ti eforturile, evita enervarile si provocarile celorlaltiOdihneste-te, rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber si hraneste-te sanatos.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>> 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 4 august: Probleme pentru doua zodii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies