HOROSCOP AstroCafe pentru 8 iunie: Pestii primesc o lectie de viata

HOROSCOP AstroCafe pentru 8 iunie: Pestii primesc o lectie de viata
HOROSCOP AstroCafe pentru 8 iunie: Pestii primesc o lectie de viata

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 iunie 2017.

Berbec

Pentru ca mentalul iti este nelinistit, astazi exista riscul sa vorbesti prea mult sau despre subiecte ce ar trebui tainuite bine. Celorlalti le va fi greu sa-ti intre in voie, chiar si cu cele mai banale aspecte cotidiene. Controleaza-ti reactiile pentru ca depinde numai de tine sa gestionezi corect evenimentele zilei. Activitatile intelectuale si demersurile necesare unei calatorii ar fi bine sa le lasi pentru zilele urmatoare, intrucat acum pot aparea obstacole diverse.

Taur

O zi in care gandurile iti vor fi atrase de aspectele nevazute ale evenimentelor si relatiilor in care esti implicat. Sunt posibile rasturnari de situatie in special in segmentul financiar comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Pe langa faptul ca trebuie sa achiti facturi, taxe sau alte tipuri de datorii va intra in discutie si reorganizarea drastica a bugetului comun pentru urmatoarele patru saptamani.

Fii prudent si cheltuieste strictul necesar!

Gemeni

Cele petrecute astazi in segmentul relatiilor parteneriale sunt de retinut si de gandit pe indelete. Datorita implicarii tale fie intr-o relatie amoroasa, fie prea mult in activitatile legate de copii, colaborarile au ramas cumva de izbeliste. Chiar si partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca esti distrat, dornic de aventuri si foarte neatent la chestiunile asa-zis serioase. Concentreaza-ti eforturile pe indatoririle socio-profesionale si tine cont de ceea ce ti se spune.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cele mai razbunatoare zodii! Se transforma in calai cand se supara pe tine!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies