Horoscop AstroCafe pentru 9 octombrie: O zodie pierde bani, alta se cearta cu partenerul de viata!

Horoscop AstroCafe pentru 9 octombrie: O zodie pierde bani, alta se cearta cu partenerul de viata!
Horoscop AstroCafe pentru 9 octombrie: O zodie pierde bani, alta se cearta cu partenerul de viata!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 9 octombrie 2017.

Berbec

Sunt momente bune pentru a-ti ordona gandurile, a-ti selecta prioritatile, dar si relatiile cu persoanele din anturajul apropiat. Energia zilei te ajuta mult in a lua decizii rapide, radicale, atat in ceea ce priveste relatiile personale, cat si relatiile profesionale. Totusi ai rabdare cateva zile. Deocamdata, schimba-ti maniera de privi lucrurile si oamenii din viata ta.

Taur

Dinspre segmentul financiar vin informatii deosebite. Posibil sa primesti o suma de bani restanta de la locul de munca, dar si cadouri sau favoruri. Fii prudent in tot ce tine de bani si bunuri! De fapt este vorba despre incheierea unei etape de castig din munca desfasurata de tine la serviciu. Si conditiile de munca se vor schimba in viitorul apropiat.

Gemeni

Sunt momente excelente pentru a-ti trasa noi planuri de viata si a renunta la relatii si situatii care te tin pe loc. Posibil sa intampini obstacole din partea celorlalti, dar fii vigilent si alege sa mergi pe un drum personal. Indiferent de provocarile din preajma ta, bine ar fi sa ai incredere deocamdata numai in vocea ta interioara. Intotdeauna te va ajuta neconditionat!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies