Horoscop AstroCafe pentru 9 octombrie: O zodie pierde bani, alta se cearta cu partenerul de viata!

Horoscop AstroCafe pentru 9 octombrie: O zodie pierde bani, alta se cearta cu partenerul de viata!
Horoscop AstroCafe pentru 9 octombrie: O zodie pierde bani, alta se cearta cu partenerul de viata!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 9 octombrie 2017.

Rac

Dorinta de izolare este accentuata si va fi greu sa-i rezisti. Este indicat sa te tii departe de activitati solicitante si de spatii aglomerate. Sunt posibile neplaceri la serviciu, din partea colegilor. Insa, tu esti ceva mai sensibil deocamdata si astfel ai senzatia ca totul este impotriva ta. Detaseaza-te, linisteste-te, pentru ca sunt momente pasagere, pe care le poti gestiona fara probleme.

Leu

Energia acestei zile iti aduce efecte in segmentul relatiilor cu prietenii. La indemnul celor dragi este posibil sa te desprinzi de vechiile prietenii. Fii prudent, deoarece granita dintre o relatie amoroasa si una de prietenie este foarte sensibila, ambele relatii putandu-se confunda foarte usor. Bine ar fi sa te detasezi de toate relatiile actuale si sa astepti cateva zile pana se linistesc apele in acest sens.

Fecioara

Astazi oscilezi intre a rezolva treburile profesionale, de la serviciu si pe cele domestice. Sunt momente importante, pentru ca se incheie o etapa profesionala, oferindu-ti-se astfel sansa de a petrece mai mult timp cu familia. Este bine sa fii prudent atat in relatiile colegiale, cat si in relatiile familiale. Dupa-amiaza organizeaza o cina surpriza pentru cei dragi.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies