Horoscop AstroCafe pentru Duminica: Cheltuieli mari si suferinte multe pentru zodii!

Horoscop AstroCafe pentru Duminica: Cheltuieli mari si suferinte multe pentru zodii!
Horoscop AstroCafe pentru Duminica: Cheltuieli mari si suferinte multe pentru zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru 11 iunie 2017.

Berbec

La finalul acestei saptamani sunt potrivite activitatile culturale si alcatuirea planurilor pentru calatorii, insa impreuna cu cei dragi. Dialogurile cu ceilalti iti vor imbogati bagajul educational. Tu la randul tau vei putea impartasi din cunostintele tale stiintifice, filozofice, dobandite in urma unor cercetari si studii personale. Totusi ai grija sa-ti alegi cuvintele cu grija si fereste-te sa acaparezi tu toate discutiile.

Taur

In acest weekend este favorizat dialogul cu ceilalti pe teme financiare. Pe de o parte trebuie sa achiti facturi, taxe sau sa relationezi cu institutii financiare. Insa, pe de alta parte, se vor relua discutiile legate de cheltuieli comune cu rudele, partenerul de viata sau colaboratorii. S-ar putea sa cochetezi si cu ideea de a face un credit pe termen lung, pe care sa-l folosesti in segmentul domestic.

Fii prudent si tine cont si de parerea celor dragi.

Gemeni

Sfarsitul acesta de saptamana iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Din cauza faptului ca esti destul de vehement in comunicarea cu ceilalti, foarte usor se poate ajunge la separari de un partener de viata sau la destramari ale unor colaborari vechi. Frecvent se vor relua fie teme profesionale discutate undeva, candva, fie detalii ale relatiei conjugale.

Ar fi bine sa tii cont si de cele spuse de ceilalti, pentru ca acestia sunt, de fapt, oglinda ta.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru IUNIE, IULIE si AUGUST: Schimbari URIASE si AMENINTARI pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies