Horoscop AstroCafe pentru DUMINICA: Varsatorii au probleme in toate relatiile!

Horoscop AstroCafe pentru DUMINICA: Varsatorii au probleme in toate relatiile!
Horoscop AstroCafe pentru DUMINICA: Varsatorii au probleme in toate relatiile!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 28 mai 2017.

Berbec

La sfarsitul acestei saptamani, relationarea cu persoanele din anturajul apropiat este importanta si aducatoare de informatii noi. Totusi, abundenta discutiilor sau intalnirilor te poate obosi mult. Fii prudent si implica-te atat cat trebuie, fara sa promiti ceva cuiva. Deplasarile pe distante scurte, studiile si activitatile culturale sunt alte subiecte de luat in considerare sambata si duminica.

Taur

Se intrezaresc cheltuieli la acest final de saptamana, atat pentru nevoile cotidiene, cat si pentru a multumi pe cineva drag. De asemenea poti primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Insa, veniturile tale sunt fluctuante, nesigure, astfel ca este bine sa cheltuiesti cu masura. Fereşte-te de împrumuturi sau planuri financiare care, la prima vedere, par încântătoare!

Gemeni

Sunt zile in care ar fi bine sa le petreci mai mult in compania ta sau cel mult alături de cei dragi si de incredere.

Stările tale de spirit, dar si sanatatea sunt vulnerabile, oscilante, astfel ca este dificil sa te pui de acord tu cu tine sau cu ce vrei de fapt. Evita sa te ancorezi de ideile, vorbele, actiunile altora si mai ales nu te oglindi prea mult in personalitatea celorlalti. Esti unic, minunat si de folos!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>
 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

HOROSCOP AstroCafe pentru sambata: Doua zodii au probleme in dragoste!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies