Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!
Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 11 iulie 2017.

Berbec

Toate tensiunile se pot dizolva, daca te folosesti de creativitate, in loc de incrancenare. Luna intra in Varsator si iti deschide apetitul pentru intalniri cu prieteni, pentru socializare si impartasiri. Atentie la ideile si viziunile noi, primite in astfel de contexte.

Taur

Pentru tine, aceasta zi aduce necesitatea evaluarii unor scopuri, dorinte, convingeri. Ceva e nevoie sa fie schimbat in mintea si perceptia ta, urmand ca apoi sa se schimbe si circumstantele.

In plus, aceasta zi vine cu inspiratia necesara si cu elemente de noutate si surpriza in zona carierei.

Gemeni

Inca te gandesti la solutii de conservare a resurselor materiale si de echilibrare a situatiei financiare. Probabil sunt necesare niste masuri drastice, fie pentru a opri niste pierderi, fie pentru a spori castigurile. Evita sa te grabesti in luarea deciziilor si asteapta inspiratia care va veni spre seara.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mihai Voropchievici: Karma in dragoste in functie de zodie! Patru zodii sunt agresive, patru se ataseaza posesiv, alte patru ignora si ranesc!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies