Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!
Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 11 iulie 2017.

Rac

Atentia ta este indreptata in mod prioritar spre tot ce inseamna relatii, parteneriate, contracte. Sunt zile importante pentru tine, care pot da directia pentru o lunga perioada, in zona afacerilor dar si in ce priveste angajamentul fata de un partener de cuplu. Claritatea e tot mai prezenta, asa ca acum pot face pasii corecti pentru tine.

Leu

Pentru tine sunt importante rezultatele muncii precum si eficienta in tot ce faci. Astfel, ziua de astazi poate fi dedicata, in mare parte, regandirii unei structuri, reorganizarii, revizuirii stilului de viata cu accent inclusiv pe sanatate. Luna in Varsator te face sa devii mai atent la imagine, la cum te vad ceilalti si la ce poti crea nou impreuna cu partenerul.

Fecioara

Inca sub influenta Lunii pline in Capricorn, tu esti in plin proces de clarificare, revelatie si transare a relatiilor cu oamenii dragi din viata ta. E timpul sa pui capat unor compromisuri, pentru a-ti recastiga libertatea si puterea interioara. E timpul, de asemenea, sa recunosti cu inima, ce-ti place si te implineste sa creezi de acum incolo.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Mihai Voropchievici: Karma in dragoste in functie de zodie! Patru zodii sunt agresive, patru se ataseaza posesiv, alte patru ignora si ranesc!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies