Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!
Horoscop AstroCafe pentru marti: Probleme de comunicare si certuri in relatie pentru doua zodii!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 11 iulie 2017.

Capricorn

Pentru tine, aceste zile sunt profund transformatoare. Revelatiile in urma evenimentelor la care ai asistat si a experientelor pe care le-ai trait in ultima vreme au declansat o adevarata revolutie in interiorul tau. E momentul sa fii mai atent la nevoile tale si nu ezita sa faci ceea ce crezi tu ca e sanatos si corect pentru tine.

Varsator

E bine sa stai ceva mai rezervat si discret, indiferent de ceea ce vezi si auzi in jur. Acum e important sa fii concentrat asupra ta, pentru ca e un moment excelent de primit si decodificat mesaje subtile sau de inteles o serie de lucruri din viata ta, la un nivel mai profund. Luna in zodia ta e de bun augur pentru expunerea unor idei.

Pesti

Esti inca sub efectul revelatiilor din ultimelor zile si chiar a schimbarilor care au vizat in special anturajul si relatiile cu prietenii, dar si proiectele. E  un moment de curatenie riguroasa in aceste privinte si, spre binele tau, e de preferat sa fii sincer cu tine si sa iei masurile potrivite.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Mihai Voropchievici: Karma in dragoste in functie de zodie! Patru zodii sunt agresive, patru se ataseaza posesiv, alte patru ignora si ranesc!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies