Horoscop AstroCafe pentru SAMBATA: Incepe o perioada buna! O zodie primeste bani, alta se indragosteste!

Horoscop AstroCafe pentru SAMBATA: Incepe o perioada buna! O zodie primeste bani, alta se indragosteste!
Horoscop AstroCafe pentru SAMBATA: Incepe o perioada buna! O zodie primeste bani, alta se indragosteste!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 8 iulie 2017.

Berbec

Influenţele astrale din acest weekend îţi aduc in atentie relatiile cu sefii si imaginea in ochii celorlalti. S-ar putea ca in urma unor discutii aprinse să-ţi schimbi părerea despre cineva cu care lucrezi demult. Fii prudent, evită provocarile si nu îţi divulga planurile de viitor. Familia te sustine cu sfaturi si idei excelente. Alocă momente pentru a le petrece cu cei dragi.

Taur

Sfârşitul acestei săptămâni îţi aduce dorinţă de rafinare sufletească. Activitatile culturale sunt bine sustinute si de influenţele astral deosebite. Sunt posibile vesti de la persoane aflate departe de granitele tarii. Studiile universitare sau pe termen lung sunt o alta tema importanta la care astrele te indeamna sa te gandesti. Invită-ţi prietenii la o mică petrecere.

Gemeni

Accentele acestui weekend sunt pe domeniul financiar. Se recomandă achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Pe căi mai puţn obişnuite primeşti idei bune legate de investitii, rezolvari legate de institutiile financiare sau mosteniri. Totusi, fii prudent, verifica orice document şi evită speculaţiile financiare. Poti primi un cadou surpriza de la cineva drag.  

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies