Horoscop AstroCafe pentru SAMBATA: Incepe o perioada buna! O zodie primeste bani, alta se indragosteste!

Horoscop AstroCafe pentru SAMBATA: Incepe o perioada buna! O zodie primeste bani, alta se indragosteste!
Horoscop AstroCafe pentru SAMBATA: Incepe o perioada buna! O zodie primeste bani, alta se indragosteste!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 8 iulie 2017.

Capricorn

Primeşti multa energie la finalul acestei săptămâni. Sunt momente delicate si ar trebui sa fii atent. Stările tale de spirit pot fluctua destul de mult. Concentrează-ţi eforturile si atentia doar pe propria-ti persoană. Mergi la un salon de intretinere corporala, la un magazin cu lucruri deosebite sau pur si simplu plimba-te in aer liber. Trasează noi planuri de viitor!

Varsator

Sunt zile in care ar trebui sa te ocupi doar de activitatile usoare si să-ţi acorzi clipe de solitudine. Energia înconjurătoare te poate obosi destul de mult. Evita provocarile si fii cât mai discret. Poti descoperi unele neplaceri legate de locul de munca, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul. Nu se recomanda consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale. Foloseste doar remedii naturiste si detaseaza-te de forfota vietii.

Pesti

Subiectele principale ale sfârşitului acestei săptămâni sunt relaţiile cu prietenii şi protectorii. S-ar putea să constaţi că unele persoane din anturajul tau iti pun bete in roatele destinului si mai bine te-ai indeparta de ei. Primeşti informaţii preţioase lagate de alte persoane dornice să-ţi fie alaturi si sa te protejeze. Şuetele cu cei dragi sunt utile, fructuoase şi amuzante.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies