Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017: Decizii importante, notabile si greu de luat!

Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017: Decizii importante, notabile si greu de luat!
Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017: Decizii importante, notabile si greu de luat!

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 17-23 aprilie 2017.

Berbec

Se anunta situatii complexe si decizii importante, notabile si greu de luat, in aceasta saptamana. Pe de alta parte, se poate ca vechi situatii carora nu le gaseai solutii sa se rezolve de la sine. In oricare dintre cazuri, accepta numai deciziile pe care le iei de unul singur, exiland sfaturile primite gratuit si vorbele auzite pe la colturi. Nu te lasa prada temerilor, in definitiv, daca ai grija de tine (si de posesiunile tale), nu ai nimic de pierdut.



Taur

Primesti un amalgam de informatii in aceasta perioada, insa ia in calcul si posibilitatea de a nu sti cum sa jonglezi cu acestea. Unde mai pui si faptul ca acum poti afla ce se gaseste in mintea celor cu are ai de-a face, doar urmarindu-le actiunile. S-ar putea sa fii bulversat de ceea ce observi, deci pregateste-te pentru a remarca lucruri care nu iti fac placere.

Sunt posibile rupturi de relatii. Cantareste-ti cuvintele inainte de a te pronunta.

Gemeni

Se pastreaza atentionarea in ceea ce priveste sanatatea, deci concentreaza-te in continuare pe acest sector al vietii tale. Cauta ajutor specializat ori de cate ori simti ca este nevoie si nu lasa pe maine ce poti face astazi. Este indicat sa te ocupi de proiectele pe care le ai acum, fara sa le amani rezolvarile pe ultima suta de metri.

In orice caz, ia in calcul faptul ca, indiferent de natura problemelor care pot interveni, calitatea ta de a fi adaptabil oricarei situatii isi va spune cuvantul.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies