Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017: Decizii importante, notabile si greu de luat!

Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017: Decizii importante, notabile si greu de luat!
Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017: Decizii importante, notabile si greu de luat!

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 17-23 aprilie 2017.

Capricorn

Decat sa te ridici in sferele inalte, nepasandu-ti de cei din jurul tau, poate ca ti-ar fi mai bine daca ai participa activ la viata agorei, dand dovada de creativitate si demonstrandu-le tuturor ca in sufletul tau se afla un copil perfect. Este momentul sa iti consolidezi relatiile de prietenie, transformandu-te in cea mai agreabila companie pentru ceilalti. Esti inspirat si poti comunica foarte usor cu cei din jurul tau, foloseste atuu-ul acesta cu iscusinta.

Varsator

De ce ti-e frica nu scapi. Deci fie lasi spaimele de-o parte, fie te impaci cu soarta pe care o ai, pasiv, asemeni unui sclav. Cel mai bine ar fi sa iti infrunti "dusmanul" (indiferent ce numesti asa) cu taria de caracter tipica tie, luptand pentru a lua cea mai importanta decizie din viata ta. Situatie valabila in special in ceea ce priveste cariera sau imaginea ta publica.

In acelasi timp, asigura-te ca nu le faci viata amara celor de acasa. Lasa la intrarea in casa incordarea si problemele.

Pesti

Daca nu ai facut nici o miscare si nu ai luat nici o decizie- vis-a-vis de viitorul tau- in saptamana care tocmai a trecut, ar fi bine ca in aceasta saptamana sa ramai calm, rabdator si chibzuit, deoarece totul pare a fi ingreunat. Fie ca este vorba de plecari in strainatate, fie ca este vorba de educatie sau studii superioare ori comunicarea cu Divinitatea, a fi prevazator si a judeca la rece situatiile intervenite reprezinta cea mai buna strategie pe care o poti adopta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

HOROSCOP pentru prima zi de PASTE: Probleme pentru o zodie, fericire pentru alta!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies