Horoscop AstroCafe pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017! Doua zodii isi intalnesc iubirea adevarata

Horoscop AstroCafe pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017! Doua zodii isi intalnesc iubirea adevarata
Horoscop AstroCafe pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017! Doua zodii isi intalnesc iubirea adevarata

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017.

Berbec

Săptămâna începe în forţă în planul amoros. Discuţii importante cu persoana iubită, cu copiii, dar şi desfăşurarea unor activităţi recreative alături de cei dragi. De evitat contradicţiile şi excesele, pentru că rişti să strici situaţii bune. La serviciu se conturează multe activităţi, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte uşor se poate ajunge la discuţii aprinse şi insuccese profesionale.

Sănătatea este vulenerabilă, bine fiind să fii prudent şi să te îngrijeşti corespunzător. Pe cât posibil evită consultaţiile, analizele şi intervenţiile chirurgicale în perioada 26 – 29 Iulie. Foarte bine susţinute sunt relaţiile parteneriale.  

Taur

Este nevoie să te ocupi ceva mai mult de familie şi de casă. Discuţii importante cu membrii familiei, întâlniri deosebite cu neamurile, activităţi domestice de anvergură. Legătura cu locurile natale şi cu familia ta de provenienţă este foarte puternică acum.

Vizitele la rude, răsfoitul albumelor de fotografii îţi creează stări plăcute, contactându-te totodată la energia benefică a strămoşilor din care provii. De evitat conflictele! Relaţia cu persoana iubită şi copiii se animă mult pe 26 şi 27 Iulie, tensiuni apărând pe 27. Prudenţă, răbdare, toleranţă! A doua parte a săptămânii predispune la multă muncă în plan profesional.

Gemeni

Foarte animate sunt relaţiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii.

Dialoguri interesante, întâlniri inedite, informaţii de uz general. Pe de altă parte sunt posibile şi multe drumuri pe distanţe scurte, pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Controlează-ţi vorbele şi gesturile, pentru că există riscul să spui multe, mărunte şi inutile. Unii se pot supăra şi de aici un carusel de evenimente greu de controlat şi înţeles. Pe 26 şi 27 Iulie se conturează multă forfotă în plan domestic, existând predispoziţii spre discuţii aprinse cu membrii familiei şi spre desfăşurarea unor activităţi domestice de anvergură.
Răbdare, toleranţă, încredere!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Viata acestor zodii este pe cale sa se schimbe radical in aceasta vara

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies