Horoscop AstroCafe pentru vineri: Doua zodii primesc bani, ale doua sufera din iubire!

Horoscop AstroCafe pentru vineri: Doua zodii primesc bani, ale doua sufera din iubire!
Horoscop AstroCafe pentru vineri: Doua zodii primesc bani, ale doua sufera din iubire!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 19 mai 2017.

Berbec

Stările interioare prin care treci sunt destul de amestecate. Când ai chef de viaţă, când îţi trece. Sau ba râzi, ba plângi. Ar fi minunat dacă ai reuşi să te retragi din cotidian şi să te gândeşti în tihnă şi în taină la sufletul tău. Sunt momente pasagere, însă organismul tău are nevoie de linişte şi pace. Chiar dacă nu vei reuşi să rezolvi tot ce ţi-ai propus, mai este şi mâine o zi.

Taur

O zi interesantă ce vizează prietenii. Chiar dacă sfaturile sau îndemnurile lor nu sunt pe placul tău, la o analiză profundă vei constata că îţi sunt de folos. Cheful tău de distracţii sau amor, poate fi estompat de cei din jur. Visează la iubiri deosebite, dar nu spune nimănui. Nu te obosi prea mult, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Orice problemă se iveşte discută cu membrii familiei.

Gemeni

Te preocupă, în mod special, cariera şi imaginea ta în societate. Familia te susţine în acest sens, fapt pentru care este indicat să asculţi părearea ei. Este o perioadă favorabilă să-ţi redecorezi sau să-ţi înfrumuseţezi locuinţa şi mediul în care lucrezi. Chiar dacă apar situaţii mai puţin plăcute în sfera socio-profesională, nu renunţa, mergi înainte pentru că se vor contura şi rezultatele dorite.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zodii de femei care vor insela toata viata! Sunt infidelele zodiacului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies