HOROSCOP BANI Mihai Voropchievici. Acestea sunt zodiile cu lipici la bani

HOROSCOP BANI Mihai Voropchievici. Acestea sunt zodiile cu lipici la bani
HOROSCOP BANI Mihai Voropchievici. Acestea sunt zodiile cu lipici la bani

Numerologul Mihai Voropchievici afirmă că atâta timp cât nu vrem noi să evoluăm, nu vrem să ne înţelegem, să ne cunoaştem, cu bune, cu rele, vom face greşeli.

"Jumătate din zodii sunt cu şanse reale de îmbogăţire", a subliniat Voropchievici.

 

BERBEC: Are mari şanse de îmbogăţire, datorită agresivităţii lui, puterii lui de muncă, incisivităţii. Berbecii sunt conştienţi că au nevoi materiale mari. Au şi multă hotărâre şi sunt fantastici de cinstiţi. În schimb, când apelează la alte calităţi, când e nerăbdător şi impusiv, pot să strice bunele relaţii şi atunci ajung la suferinţă materială.

 

TAUR: Sunt răbdători şi tenace şi se pliază acolo unde este sursă financiară şi asta pentru că au un pragmatism al lor. Atâta timp cât ştiu să muncească, să facă toate lucrurile frumos, fără să facă exces de acea încăpăţânare, acel conservatorism pe care, de multe ori, îl deţin cu prioritate şi cu mare aplomb.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 20 - 27 mai aduce mari schimbari pentru toate zodiile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies