Horoscop Camelia Pătrășcanu 9 - 15 decembrie 2019. Plouă cu bani pentru o zodie

Horoscop Camelia Pătrășcanu 9 - 15 decembrie 2019. Plouă cu bani pentru o zodie
Horoscop Camelia Pătrășcanu 9 - 15 decembrie 2019. Plouă cu bani pentru o zodie

Ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte.

Cunoscuta astroloagă Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, în cadrul unei emisiuni TV, horoscopul pentru săptămâna 9-15 decembrie. Este o săptămână care aduce o lună plină joi, asta înseamnă că până joi sunt zile cu spor, putem crește și acumula informații. De joi încolo ne exprimăm mai bine emoțiile.

HOROSCOP Berbec- Au o săptămână grozavă. Să încerce să nu supere pe nimeni marți și miercuri. Joi si vineri sunt zile pentru familie.



HOROSCOP Taur- Încep săptămâna un pic mai lent. Marți și miercuri sunt zile de actiune și investiții. Își calculează foarte bine banii și sunt rentabili în ceea ce fac. La sfârșitul săptămânii fac vizite.

Citeste si: Horoscop rune decembrie 2019. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la sănătate

Citeste si: Horoscop 9- 15 decembrie 2019. Două zodii au probleme uriașe cu banii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mercur în Săgetător. Evenimentul care schimbă viața tuturor

HOROSCOP Gemeni- Își fac mai mult calcule. Luni și marți sunt discreți și preferă să vadă ce fac ceilalți. Nu prea vor să se implice în acțiuni riscante. Miercuri și joi sunt zile bune, dar sunt năzuroși. În weekend fac cadouri celor dragi.

HOROSCOP Rac- Saptamana aduce, la începutul ei, multă dorință de a intra în contact cu persoane dragi sau prieteni mai vechi.

Atenție la sănătate la finalul săptămânii.

HOROSCOP Leu- Autoritate și decizii mari. Se implică și dirijează lucrurile. Au mână bună, forte. Lucrurile le ies cum își doresc. Au chef de distracție la mijlocul săptămânii. Finalul săptămânii e plin de discreție.

HOROSCOP Fecioară- Săptămâna aducătoare de idei bune. Pot primi o undă verde, acum, luni și marți. Pot primi vești din străinătate. Asta le pune pe roate ca miercuri și joi să se mobilizeze.

În weekend, distracție cu prietenii.

HOROSCOP Balanță- Sunt cu ochii pe partener sau pe colaborator. Sunt surprinse cu cadouri sau planuri de călătorie. În weekend primesc musafiri sau rezolvă multe treburi gospodărești. Citește continuarea AICI.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 9 - 15 decembrie 2019. Două zodii au probleme uriașe cu banii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies