Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 18-24 iunie. Balantele au probleme in familie

Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 18-24 iunie. Balantele au probleme in familie
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 18-24 iunie. Balantele au probleme in familie

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 18-24 iunie.

Berbec- berbecii au o săptămână grozavă. Se pot sprijini pe familie, se pot consulta cu persoanele apropiate. Sunt foarte hotărâţi şi energici. Vineri este o zi mai tensionată. Se  pot certa cu persoanele care le stau în cale.

 

Taur- sunt hotărâţi să îşi ghideze viaţa după propriile lor convingeri sau impulsuri, asumându-şi riscurile. Au de stabilit aspecte ce ţin de planul juridic sau cel administrativ.

La capitolul relaţii stau foarte bine.

 

Gemenii- au tranzite foarte bune în zona banilor, dar acesşti bani sunt foarte discutaţi. Sunt foarte isteţi şi prevăzători. Nu cheltuiesc şi pun bani de o parte. Unii se pot îndrăgosti cu ocazia vacanţei. Au discuţii foarte bune în afaceri.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 17 - 23 iunie aduce mari schimbari pentru toate zodiile. Astrologul trage un semnal de alarma

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies