Horoscop: Care sunt cele mai stresate zodii si ce trebuie sa faca

Horoscop: Care sunt cele mai stresate zodii si ce trebuie sa faca
Horoscop: Care sunt cele mai stresate zodii si ce trebuie sa faca

Berbecul manâncă stres pe pâine. Este mai stresat când stă pe loc, nu are activitate, nu este prins într-o competiţie, într-o luptă, o rivalitate. Altfel preferă să fie prins în proiecte, să atingă un obiectiv. Ar trebui din când în când să se oprească, să respire, să îşi încarce bateriile. Semnul că Berbecii sunt stresaţi este durerea de cap care apare destul de frecvent la aceşti nativi.

Taurul este un semn care se stresează când este grăbit, când are termene.

Nu îi place să se grăbească, îi place să respire, să aibă timp să respire şi să se bucure de fiecare moment al vieţii. Dacă simte această presiune din partea celorlaţi, începe să se streseze, devine sarcastic. Îi face bine să stea cât mai mult în natură, să aibă plante în casă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 6 - 12 mai. Incepe dezastrul pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies