Horoscop Casandra pentru saptamana 2-8 aprilie 2018. O zodie sufera din iubire, alta incepe o viata noua

Horoscop Casandra pentru saptamana 2-8 aprilie 2018. O zodie sufera din iubire, alta incepe o viata noua
Horoscop Casandra pentru saptamana 2-8 aprilie 2018. O zodie sufera din iubire, alta incepe o viata noua

Casandra iti prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 2-8 aprilie 2018.

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile apar unele aspecte neplacute legate de sanatate si de locul de munca, iar problemele devin urgent de rezolvat. La serviciu se pot ivi vechi conflicte ramase neclarificate. Este vremea revizuirii, deoarece s-ar putea sa fi luat decizii gresite. Fiti prevazatori!

TAUR 21.04-21.05: Sunteti interesati de activitatile casnice si va preocupa relatiile cu familia. Cu rabdare si intelegere puteti rezolva situatiile delicate ce se ivesc.

Exista mici tensiuni mocnite si trebuie sa fiti atenti la copii si la relatiile sentimentale. In weekend, o etapa se finalizeaza definitiv.

GEMENI 22.05-21.06: Alaturi de persoanele din anturajul apropiat deveniti guralivi. Trebuie insa sa fiti atenti ce vorbiti, pentru ca s-ar putea sa jigniti pe cineva fara intentie. Apare si dorinta de a sta mai mult alaturi de familie. Veti petrece cu acestia tot weekendul.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zodii ghinioniste in luna aprilie. Le merge prost pe toate planurile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies