Horoscop Casandra pentru saptamana 26 februarie - 4 martie: O zodie trece prin cea mai buna perioada a vietii sale

Horoscop Casandra pentru saptamana 26 februarie - 4 martie: O zodie trece prin cea mai buna perioada a vietii sale
Horoscop Casandra pentru saptamana 26 februarie - 4 martie: O zodie trece prin cea mai buna perioada a vietii sale

Citeste previziunile pentru saptamana 26 februarie - 4 martie oferite de astrologul Casandra.

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana sunteti foarte populari. Va petreceti timpul alaturi de oameni mai tineri si veti practica tot felul de activitati creative. Va faceti planuri de calatorie si veti avea un sprijin financiar serios pentru aceasta.

TAUR 21.04-21.05: Lucrurile arata bine pentru dumneavoastra, mai ales ca Soarele, Mercur si Venus sunt in partea de sus a diagramei. Cei din jur vor fi impresionati de performantele dumneavoastra.

La jumatatea saptamanii se ivesc cateva discutii legate de familie. Evitati-le!

GEMENI 22.05-21.06: Va ocupati cu studiul sau explorati cateva oportunitati  in medicina, legislatie sau mass-media. Pentru unii dintre dumneavoastra poate incepe o relatie romantica. Persoana care va atrage face parte dintr-o alta cultura. Atentie la excesele de nervi, deoarece Marte se afla in semnul opus dumneavoastra.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Nicoleta Svarlefus saptamanal – Realitata unei zodii se schimba de astazi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies