Horoscop Casandra pentru saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are nevoie de vacanta, alta pierde bani

Horoscop Casandra pentru saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are nevoie de vacanta, alta pierde bani
Horoscop Casandra pentru saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are nevoie de vacanta, alta pierde bani

Citeste previziunile astrologice pentru saptamana 26 martie - 1 aprilie 2018.

BERBEC 21.03-20.04: Se stie ca Berbecii sunt arhetipul eroului din zodiacul european, asa ca In aceste zile puteti vedea destule modalitati de a face bine lumii din jur. Marte va face dornici de calatorii si veti pune In aplicare noi idei care va vor aduce numai satisfactii.

TAUR 21.04-21.05: Va bucurati de compania unor oameni inteligenti si creativi. S-ar putea sa va alaturati unui grup  unde veti afla cateva raspunsuri la Intrebarile ce va framanta.

Este o vreme prielnica pentru afaceri, mai ales pentru activitati comerciale. Oricum, sunteti Intr-un proces de schimbare evidenta.

GEMENI 22.05-21.06: Nu este Intotdeauna usor sa faceti o impresie buna. Jupiter este In casa banilor si a sanatatii. Practic, asta Inseamna ca veti face cam tot ce va doriti. Aveti o binecuvantare temporara si este bine sa o folositi In propriul avantaj.

RAC 22.06-21.07: Este timpul sa explorati, mai ales ca va este foame de noi informatii.

Puteti chiar sa va luati o scurta vacanta daca va simtiti epuizati. Acesta este si motivul pentru care veti vizita tot felul de muzee, expozitii, poate un alt oras. Mare atentie Insa la excesele alimentare.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop complet Astrocafe 20 martie. Neintelegeri la locul de munca pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies