Horoscop Casandra pentru saptamana 9 - 15 aprilie: O zodie este mai populara ca de obicei, alta invata lucruri noi

Horoscop Casandra pentru saptamana 9 - 15 aprilie: O zodie este mai populara ca de obicei, alta invata lucruri noi
Horoscop Casandra pentru saptamana 9 - 15 aprilie: O zodie este mai populara ca de obicei, alta invata lucruri noi

Astrologul Casandra iti prezinta horoscopul saptamanii 9 - 15 aprilie.

BERBEC 21.03-20.04: Mercur si Venus se indreapta spre semnul dumneavoastra si va determina sa fiti mai vorbareti si dornici sa impartasiti ideile cu ceilalti. Va vor pompa energia mentala, astfel incat sa puteti termina unele proiecte importante. Sunteti mai diplomati si mai fermecatori decat de obicei. Profitati!

TAUR 21.04-21.05: In aceasta saptamana plasarea Soarelui incurajeaza popularitatea si interactiunea cu prietenii. Sunteti dornici sa comunicati cu oamenii si motivati sa fiti cel putin mai amabili decat de obicei.

Plasarea lui Mercur, va face sa bateti putin in retragere.

GEMENI 22.05-21.06: Oamenii nu numai ca va observa, ci va si admira. Sunteti mai populari ca de obicei si va alaturati celor mai tineri membri ai familiei. Veti avea insa cateva schimburi de replici un pic cam dure cu unul dintre sefii de la serviciu sau cu un parinte. Nu uitati ca rabdarea este antidotul maniei!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies