Horoscop Casandra saptamana 12 - 18 martie: Provocare uriasa pentru o zodie, iubiri noi pentru alta

Horoscop Casandra saptamana 12 - 18 martie: Provocare uriasa pentru o zodie, iubiri noi pentru alta
Horoscop Casandra saptamana 12 - 18 martie: Provocare uriasa pentru o zodie, iubiri noi pentru alta

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 12 - 18 martie 2018.

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti dominati de dorinta de a incepe un nou curs de specializare sau de formare profesionala intr-un anumit domeniu. Puteti chiar beneficia de resursele altei persoane, asa ca veti face cateva investitii care in viitor va vor aduce venituri considerabile.

TAUR 21.04-21.05: In aceasta saptamana surprizele functioneaza in ambele sensuri. Sefii de la serviciu sau parintii v-ar putea surprinde cu o sugestie neobisnuita, care va va da sansa sa aratati lumii de ce sunteti in stare.

Nu va asumati prea multe responsabilitati.

GEMENI 22.05-21.06: Urati rutina si plictiseala. Va plac stimularile, varietatea si din acest motiv apetitul va este alimentat. Ar putea exista ocazia neasteptata de a incepe un curs sau de a invata ceva nou si neobisnuit. Cineva mai tanar dintr-un mediu diferit sau o alta cultura va poate prezenta idei care va extind orizonturile.

RAC 22.06-21.07:

Va ocupati de tranzactionarea unei proprietati comune sau a unei mosteniri pe care va doriti de ceva vreme sa o vindeti. In sfarsit, veti putea sa va realizati visul. In curand veti dispune de finantele necesare unei excursii la care visati de mult timp.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop AstroCafe 7 martie. Doua zodii primesc o veste importanta de la cineva drag

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies