Horoscop CASSANDRA pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017: Despartiri cu scandal si iubiri distruse!

Horoscop CASSANDRA pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017: Despartiri cu scandal si iubiri distruse!
Horoscop CASSANDRA pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017: Despartiri cu scandal si iubiri distruse!

Horoscopul săptămânii 10-16 iulie începe sub puternicul marcaj al Lunii Pline din 9 iulie, formată în zodia Capricorn.

BERBEC 21.03-20.04: Multi dintre dumneavoastra vor incepe proiecte indraznete pentru renovarea casei, reparatii si reamenajari ale spatiului locuibil. in mod sigur, discutiile vor fi aprinse si pot aparea mici dispute, mai ales din cauza haosului creat in caminul dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti din ce in ce mai ocupati. Calatoriti mult si va faceti noi prieteni. Va preocupa mult bunastarea familiei si mai ales a celor mai mici membri.

Daca va ocupati de comert, scris sau actorie, va trebui sa invatati sa va folositi de puterea cuvintelor. in aceasta perioada faceti adevarate minuni cu cuvantul.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie! Au tras lozul norocos!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies