Horoscop. Ce ti se va intampla pana la sfarsitul anului 2018. O zodie va fi inselata

Horoscop. Ce ti se va intampla pana la sfarsitul anului 2018. O zodie va fi inselata
Horoscop. Ce ti se va intampla pana la sfarsitul anului 2018. O zodie va fi inselata

Anul 2018 se apropie de final, dar astrele nu si-au epuizat surprizele. Ce e scris in stele ca se va intampla pentru fiecare zodie in parte?

O zodie se schimba radical

Nativii Gemeni vor avea parte in urmatoarea perioada de multe transformari, in special pe plan spiritual unde vor trai experiente noi, unice, menite sa le schimbe perceptia fata de viata. Multe dintre parerile acestora se vor schimba fapt ce va determina si o schimbare a comportamentului fata de cei apropiati.

Nativii Gemeni vor cauta singuratatea, relaxarea si conexiunea cu Divinitatea.

Vor fi pasionati de legile Universului si vor cauta conexiunea cu energiile pozitive.

O zodie va pierde bani

Venus, planeta care guverneaza Balanta, va retrograda in casa banilor, ceea ce inseamna ca nativii nu trebuie sa aiba mari asteptari in sectorul financiar. Cu toate ca este o perioada buna, in care se pot culege roadele anilor trecuti, in buzunar nu se vor rasfrange aceste beneficii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Divortul si criza varstei mijlocii sau cand barbatii o iau razna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies