Horoscop. Ce ti se va intampla pana la sfarsitul anului 2018. O zodie va fi inselata

Horoscop. Ce ti se va intampla pana la sfarsitul anului 2018. O zodie va fi inselata
Horoscop. Ce ti se va intampla pana la sfarsitul anului 2018. O zodie va fi inselata

Anul 2018 se apropie de final, dar astrele nu si-au epuizat surprizele. Ce e scris in stele ca se va intampla pentru fiecare zodie in parte?

Este foarte probabil ca cei nascuti sub semnul Balantei sa piarda niste bunuri materiale, posibil in urma unui proces, sau sa piarda niste bani in urma unor investitii dezavantajoase.

O zodie isi va schimba locul de munca

Urmatoarea perioada forteaza nativii Leu sa munceasca mai mult si sa-si dedice o mai mare parte a timpului liber perfectionarii profesionale. Chiar daca vor fi acaparati de proiecte noi, ar trebui sa priveasca partea plina a paharului si sa nu se planga de acest surplus care, mai devreme sau mai tarziu, se va revedea si

in conturi.

La finalul anului vor culege roadele. Posibil sa fie vorba si de o avansare in cariera, dar si de schimbarea locului de munca, insa acest aspect este benefic.

O zodie va suferi mult

Nativii Sagetator vor avea de parcurs o perioada grea, cu obstacole si situatii dificil de rezolvat, insa nu trebuie sa se demoralizeze, ci din contra, trebuie sa lupte pentru a razbi si sa vada acest aspect negativ ca pe o lectie pe care trebuie sa si-o insuseasca.

Se vor izbi de gelozii nefondate, de critici dure, de momente de declin psihic si emotional, insa, daca vor avea tarie de caracter, daca isi vor asculta intuitia si isi vor atrage de partea lor persoane importante, vor reusi sa obtina beneficii pe parte profesionala, posibil chiar o avansare in functie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Divortul si criza varstei mijlocii sau cand barbatii o iau razna

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies