HOROSCOP. Cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

HOROSCOP. Cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara
HOROSCOP. Cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie că este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care îşi vor găsi fericirea în această vară.

 

Balanţă

Destinul tău este deja scris. Vei întâlni sufletul pereche în această vară, iar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie doar sa stati cât mai puţin pe acasă. Dacă te duci doar la birou şi acasă, va fi greu să întâlneşti persoana potrivită. Fie că ieşi cu prietenii sau mergi la diferite work-shop-uri, încearcă să ieşi cât mai mult din casă. Omul potrivit îţi va ieşi în cale mai repede decât te aştepţi, scrie yourtango.com.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Vladimir Draghia, de la Exatlon, la spital! Ce anunt au facut medicii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies