Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 septembrie 2020. Dragonul trece prin momente de cumpănă!

Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 septembrie 2020. Dragonul trece prin momente de cumpănă!
Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 septembrie 2020. Dragonul trece prin momente de cumpănă!

Citește zodiac chinezesc pentru săptămâna 5 - 11 septembrie 2020 și vezi ce anunță astrele pentru fiecate zodie în parte.

Săptămâna următoare vine cu multe lucruri neprevăzute, dar și cu alianțe trainice, care pot dura toată viața. Citește horoscop chinezesc pentru fiecare semn în parte:


Zodiac Chinezesc valabil în perioada 5- 11 septembrie 2020

CAL

Culegi roadele muncii de peste an și te încântă să vezi cum se așază toate, după ce ai trecut prin momente dificile la serviciu, dar și în familie.

Începe să răsară soarele și pe strada ta.

MAIMUȚĂ

Pentru tine, această săptămână va fi una extrem de importantă din punct de vedere financiar. Vei pierde totul ori vei câștiga totul. Depinde de tine cum aranjezi lucrurile.

DRAGON

În această săptămână ai parte de niște momente de cumpănă, mai ales la locul de muncă. Ai grijă ce spui și ce faci, pentru că totul se poate întoarce împotriva ta.

ȘARPE

Citeste si: Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

Ai ocazia să petreci câteva zile de vis alături de persoana iubită și trebuie să profiți din plin de aceste momente. Așa îți poți da seama unde se îndreaptă relația voastră și să iei măsuri.

COCOȘ

Nemulțumirile se țin lanț în viața ta. Fie că este vorba despre niște cheltuieli pe care voiai să le faci, s-ar putea să îți dai seama că nu ai suma necesară. Un împrumut din partea cuiva drag este binevenit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

MISTREȚ

Fii mai atent la ce sfaturi primești din partea celor din jurul tău.

Unul dintre ele va fi bine intenționat și te va ajuta la locul de muncă, să avansezi.

IEPURE

Luptele tale interne vor fi câștigate de inima ta și nu de rațiune în această săptămână. Îți permiți să îți asculți inima, din când în când. Totul revine la normal de zilele următoare.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

ȘOBOLAN

Unele reguli sunt făcute pentru a fi încălcate, dar ai mare grijă dacă merită riscul în această săptămână. Nu vrei să te trezești cu probleme chiar la finalul săptămânii.

CÂINE

Horoscop chinezesc
zodiac chinezesc[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Soțul Nicoletei Luciu, declarații surprinzătoare despre divorț! Ce îi ține împreună pe cei doi: „S-ar risca prea mult”- kanald.ro

Citește și: Locul din România unde un metru de pământ costă doar un leu! Peisajul îți taie respirația- stirilekanald.ro

Impulsivitatea ta te va face să ratezi ocazii unice în această săptămână. Cu puțină diplomație, poți muta și munții în această săptămână.

CAPRĂ

Te afli între ciocan și nicovală și nu știi în ce direcție să o apuci. Ascultă-ți instinctul și vezi ce este cel mai bine pentru tine. Ești inventiv și poți scăpa de incertitudini.

Citeste si: Horoscop. Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

TIGRU

Încăpățânarea cu care tratezi oamenii și situațiile de criză generate de multe ori chiar de tine îți va aduce deservicii. Chiar vrei să fii perceput așa de către ceilalți?

BIVOL

 

Nativul Bivol găsește un real sprijin în persoana iubită și împreună puteți face o echipă de vis în cazul în care aveți de rezolvat un priiect important. Toată luna va fi de altfel una benefică și plină se surprize.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop chinezesc săptămânal 29 august - 4 septembrie 2020. Tigrii și Bivolii, săptămână dificilă la serviciu

INCENDIAR! Ștefania lui Speak, APARIȚIE DE INFARCT, în cel mai provocator costum de baie! Vedeta a făcut furori cu formele sale apetisante

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Gabi Bădălău, conştient că a rănit-o pe mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. Omul de afaceri regretă cele întâmplate: "Îmi pare rău"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Gagea își va ieși din minți: „Te-am denigrat și faci de astea cu mine?” Aflați cum va reacționa Alexandra și ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 27 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Am sperat că Viorel scapă!" - Părinții bărbatului mort la Ibănești își urlă durerea!


Cookies