HOROSCOP: Cine este sufletul tau pereche in functie de zodie

HOROSCOP: Cine este sufletul tau pereche in functie de zodie
HOROSCOP: Cine este sufletul tau pereche in functie de zodie

Recunoaştem sau nu, fiecare dintre noi avem predestinat un suflet-pereche alături de care să trăim fericiţi tot restul vieţii. Unii îl găsesc mai repede, alţii mai târziu sau poate niciodată, însă cert este că toate aceste întâlniri depind enorm de astre. Află cum îşi va găsi fiecare zodie sufletul-pereche!

 

Berbec

 

Când vine vorba de dragoste, eşti prinsă între dorinţa unei aventuri şi cea a unei relaţii de lungă durată.

Nu ai încredere în orice persoană, de aceea, nativul Balanţă pare a fi cel mai bun pentru tine. Îţi oferă un echilibru pe care nu îl poţi găsi nicăieri şi vede în tine doar lucrurile frumoase.

 

Taur

 

Iubeşti dragostea necondiţionată, care să te lase liberă şi să îţi dea puterea de a te exprima cum ştii mai bine.

Pentru că eşti o persoană stabilă în relaţii, ai nevoie de un partener pe măsură. Nativul Rac pare a fi sufletul-pereche pe care îl tot cauţi de multă vreme, căci numai el reuşeşte să îţi înţeleagă nevoile şi să îţi transmită din emoţiile sale.

 

Gemeni

 

Nu eşti cea mai hotărâtă persoană, aşa că ai nevoie de cineva care să îţi spună exact cum trebuie să te comporţi în dragoste.

Nativul Scorpion pare să le aibă pe toate, căci este atât iubitor, cât şi foarte drastic. La un moment dat, va veni vremea în care va trebui să te supui şi să mai asculţi şi de sfaturile partenerului. În pat, nu există potrivire mai bună!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscopul zilei de 15 mai cu Camelia Patrascanu. Zi importanta pentru o zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies