Horoscop COMPLET 1 octombrie de la AstroCafe.ro: O zodie are probleme financiare grave!

Horoscop COMPLET 1 octombrie de la AstroCafe.ro: O zodie are probleme financiare grave!
Horoscop COMPLET 1 octombrie de la AstroCafe.ro: O zodie are probleme financiare grave!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 1 octombrie 2017.

Berbec

Este rost de intruniri deosebite, fie cu persoanele din mediul socio-profesional, fie cu membrii familiei. Dorinta de a fi mai mult alaturi de rude este mare, insa in aceste zile de weekend este nevoie sa socializezi mai mult cu altii. Fii prudent vizavi de modul in care te prezinti lumii, deoarece multe reflectoare vor fi atintite asupra ta. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti situatiile ivite cu bine.

Taur

Comunicarea iti este inlesnita, atat cu anturajul apropiat, ca si cu persoanele elevate din mediul socio-profesional in care activezi. Participarea la cursuri de weekend, procesele de invatare si evaluare sunt active si placute. De asemenea poti calatori pentru studii, cercetari, documentare sau dezbateri cu oameni deosebiti. Pe de alta parte sunt momente bune de a alcatui planuri de calatorii indepartate si de a conversa cu prietenii din strainatate.

Gemeni

Este usor sa te concentrezi in zilele acestui weekend pe chestiunile financiare comune cu altii. Se intrezaresc variante bune de castig din activitatile profesionale pe care le desfasori la serviciu. Esti tentat sa planuiesti deja cheltuieli necesare traiului zilnic, dar si pentru niscai mofturi. Deocamdata este indicat sa te rezumi la bugetul disponibil si sa eviti investitiile de anvergura. Priveste dincolo de aparente situatiile prin care treci acum.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies