Horoscop COMPLET 1 octombrie de la AstroCafe.ro: O zodie are probleme financiare grave!

Horoscop COMPLET 1 octombrie de la AstroCafe.ro: O zodie are probleme financiare grave!
Horoscop COMPLET 1 octombrie de la AstroCafe.ro: O zodie are probleme financiare grave!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 1 octombrie 2017.

Rac

Minunat este ca doar de tine depinde, la finalul acestei saptamani, relationarea cu ceilalti. Chiar daca pot aparea tensiuni, fie in relatia cu partenerul de viata, fie in relatiile profesionale, cu putin efort si bunavointa, le vei putea ameliora. Fii prudent, deoarece esti foarte combativ, existand riscul sa strici relatii si situatii bune. Organizeaza reuniuni festive, pentru a-i bucura pe cei dragi cu farmecul tau nativ.

Leu

Se contureaza multa munca in aceste zile de weekend. Fie ca trebuie sa lucrezi pentru serviciu, fie ca esti nevoit sa rezolvi treburi domestice, este bine sa-ti dozezi eforturile. Organsimul tau va da semne de oboseala, fiindu-i dificil sa mentina un ritm constant in activitati. Sunt posibile neplaceri de la si prin colegii de serviciu. Deocamdata se tes in umbra mici conflicte.

Recomandabil este sa fii prudent, discret si sa te rezumi strict la indatoririle tale.

Fecioara

Distractia si veselia este la cote mari la finalul acestei saptamani. Foarte usor poti sa-ti pui in valoare talentele. Acorda timp si resurse si pentru un hobby, pentru ca te-ar relaxa mult. Pe de alta parte este posibil ca persoana iubita sau copiii sa-ti creeze neplaceri, reprosandu-ti faptul ca asculti prea mult de prieteni.

Gaseste un echilibru just intre activitatile desfasurate cu cei dragi si cele desfasurate cu persoanele din anturajul socio-profesional.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies