Horoscop complet 10 martie: O zodie isi schimba destinul, alta se confrunta cu fantome din trecut

Horoscop complet 10 martie: O zodie isi schimba destinul, alta se confrunta cu fantome din trecut
Horoscop complet 10 martie: O zodie isi schimba destinul, alta se confrunta cu fantome din trecut

Citeste previziunile tale complete de la AstroCafe pentru ziua de 10 martie 2018.

Berbec

In zilele acestui weekend se contureaza invitatii la evenimente sociale, unde vei intalni o lume diversa. Posibil sa te oboseasca toate acestea, de aceea fii prudent. Unii vor dori sa le povestesti despre ultimele tale realizari, altii vor dori sa-ti povesteasca ei despre ale lor, iar altii vor tine mortis sa se amuze, provocandu-te la discutii pe teme de larg interes. Cultiva-ti intelegerea, toleranta si rabdarea.

Taur

Lasa, pret de cateva momente, gandirea rigida, conservatoare si mofturile personale la finalul acestei saptamani. Dialogurile cu ceilalti iti pot modela filozofia de viata si felul in care te raportezi la relatiile cu mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea. Ia aminte la recomandarile facute de catre cei dragi si deschide-ti sufletul si mentalul spre orizonturi noi. Relaxeaza-te,vizionanad un spectacol de teatru sau film.

Gemeni

Sunt momente potrivite in aceste zile pentru a discuta cu neamurile, partenerul de viata sau colaboratorii pe tema banilor si bunurilor comune. Se pot lamuri chestiuni importante in acest sens, ceilalti fiind dispusi sa coopereze si chiar sa investeasca alaturi de tine in planurile tale personale sau profesionale. Deocamdata stabileste clar punctele-cheie a ceea ce doresti sa faci si apoi prezinta-le si celorlalti.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies