Horoscop complet 11 decembrie: O zi de luni plina de probleme pentru sagetatori

Horoscop complet 11 decembrie: O zi de luni plina de probleme pentru sagetatori
Horoscop complet 11 decembrie: O zi de luni plina de probleme pentru sagetatori

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 11 decembrie 2017.

Berbec

Debutul saptamanii te va face sa privesti atent la segmentul partenerial. Persoanele care au roluri importante in acest segment de viata reprezinta de fapt fatete ale tale, integrate mai mult sau mai putin in structura fiintei tale. Ce iti displace trebuie reconstruit sau inlaturat. Ce iti place trebuie cultivat si dezvoltat in permanenta. Fereste-te de discuti aprinse, reprosuri sau asteptari prea mari vizavi de altii.

Taur

La serviciu este forfota, ai multe de facut, iar colegii pare ca iti pun bete in roate.

Hiba este la tine, in sensul ca tu ai nevoie sa-ti revizuiesti atitudinea fata de munca si implicatiile ei. Pe de alta parte si sanatatea te necajeste, subliniind faptul ca echilibrul intre viata personala si profesionala este precar. Opreste-te din iuresul cotidian si priveste atent in preajma ta. Reorganizeaza-ti stilul de viata.

Gemeni

Zi importanta la capitolul relatii sentimentale. Ar fi bine sa-ti lasi deoparte asteptarile vizavi de iubire si implicatiile ei.

Cei dragi iti vor oferi lectii de viata interesante, poate cam dificile la prima vedere. Insa, daca analizezi la rece vorbele si faptele lor vei constata ca nevoile lor afective le poti indeplini arareori. Astfel ca nici ei nu reusuesc sa-ti raspunda pe masura asteptarilor tale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Aceste trei zodii sunt geniale - Au intreaga lume la picioare

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies