Horoscop complet 12 martie: O zodie se cearta cu toiata lumea, alta se streseaza rau

Horoscop complet 12 martie: O zodie se cearta cu toiata lumea, alta se streseaza rau
Horoscop complet 12 martie: O zodie se cearta cu toiata lumea, alta se streseaza rau

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 12 martie 2018.

Berbec

Posibil sa fii nevoit sa te imparti intre indatoririle socio-profesionale si cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, insa membrii familiei si urgentele casei iti vor atrage in mod special atentia. Daca te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial risti sa gafezi, deoarece contextul astral iti sustine prea putin demersurile in acest sens. Gaseste un echilibru just si rezolva prioritatile.

Taur

Te gandesti la multe subiecte astazi, fiindu-ti dificil sa te stabilesti clar asupra unuia. Astfel si comunicarea cu ceilalti sau luarea deciziilor au de suferit. Linisteste-te si ai rabdare sa se desfasoare cursul firesc al evenimentelor. Posibil sa primesti o oferta de colaborare in strainatate sau cu parteneri straini. Deocamdata informeaza-te corespunzator si lasa concluziile pentru zilele urmatoare.

Gemeni

Nemultumirile privitoare la banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii sunt mari astazi. In mod special in relatia cu partenerul de viata se poate pune problema unui divort, a partajului in urma separarii. Fii prudent si sfatuieste-te cu persoane autorizate in domeniul financiar si juridic. Ai incredere ca pana la urma vei depasi cu bine aceasta perioada. Dincolo de aparente, totul are explicatii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop AstroCafe 9 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies