Horoscop complet 9 decembrie: O zodie nu scapa de griji, alta pierde o mare iubire

Horoscop complet 9 decembrie: O zodie nu scapa de griji, alta pierde o mare iubire
Horoscop complet 9 decembrie: O zodie nu scapa de griji, alta pierde o mare iubire

Citeste previziunile zilei de 9 decembrie, oferite de AstroCafe.ro

Berbec

Te preocupa indatoririle cotidiene, dar si cele profesionale au nevoie de aportul tau substantial la finalul acestei saptamani. Fii prudent si alege cu grija ce faci sau ce lucrezi, pentru ca oboseala isi va spune cuvantul. Ai nevoie de odihna si chiar de ingrijiri de specialitate pentru a imbunatati starea generala a organismului. Duminica, provocarile celorlalti te vor pune pe ganduri. Renunta la relatiile si situatiile nepotrivite!

Taur

Activitatile desfasurate impreuna cu copiii, persoana iubita sau prietenii sunt cele mai potrivite in acest weekend. Cu toate ca este posibil sa intampini multa rezistenta din partea lor, deoarece isi doresc cu totul altceva decat propui tu, ai sanse sa-i indupleci pana la urma si sa accepte propunerile tale. Insa tine cont si de ale lor. Evita excesele, cheltuielile nefondate si discutiile prea serioase.

Gemeni

Treburile gospodariei reprezinta o prioritate la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei, pe motivul ca tu vrei sa fie facute lucrurile intr-un anume fel, iar ceilalti vor cu totul altfel. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile celor dragi, mai ales daca convietuiesti cu ei in aceeasi casa. Duminica este rost de distractii. Activitatile specifice unui hobby sunt o alta tema potrivita.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

2018 este tragic pentru patru zodii - Au numai necazuri si probleme

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies