Horoscop complet AstroCafe 15 martie: Trei zodii primesc o suma de bani restanta

Horoscop complet AstroCafe 15 martie: Trei zodii primesc o suma de bani restanta
Horoscop complet AstroCafe 15 martie: Trei zodii primesc o suma de bani restanta

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 15 martie 2018.

Berbec

Relatiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de iesiri in oras, de intalniri-surpriza si de conversatii de buna calitate. Chiar este posibil sa legi relatii noi sau sa reiei legatura cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai stiai nimic in ultima vreme. Evita sa devii prea critic sau sa respingi autoritatea altora. Spre seara, oboseala isi va spune cuvantul, de aceea rezerva-ti clipe de odihna.

Taur

In plan profesional se pare ca esti bine sustinut de catre sefi si chiar de unii colegi. Unii te vor lauda, iti vor aprecia meritele si eforturile depuse in campul muncii, in schimb altii iti vor cauta nod in papura. Fii prudent cu toata lumea, pentru ca sunt multe masti si minciuni in preajma ta. Indeplineste-ti responsabilitatile cum stii tu mai bine si nu te lasa impresionat de spusele altora.

Gemeni

Esti hotarat sa-ti schimbi filozofia de viata si sa abordezi relatiile si evenimentele vietii de pe cu totul alte baze. In intampinarea acestora s-ar putea sa te orientezi spre a urma un program de instruire personala, profesionala sau diverse cursuri de formare cu oameni eruditi. Calatoriile pe distante lungi sau in strainatate sunt alte variante de imbogatire educativa. Seara sunt momente bune pentru lectura.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Minerva pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies