Horoscop complet AstroCafe 15 martie: Trei zodii primesc o suma de bani restanta

Horoscop complet AstroCafe 15 martie: Trei zodii primesc o suma de bani restanta
Horoscop complet AstroCafe 15 martie: Trei zodii primesc o suma de bani restanta

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 15 martie 2018.

Capricorn

Se pare ca te preocupa variante noi de castig din activitatea profesionala. Este o perioada in care s-ar putea sa primesti oferte de colaborare, de pe urma carora ai avea mult de castigat cel putin un ade zile de acum incolo. Totul este sa ai rabdare ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si sa nu te grabesti in luarea deciziilor. Dupa-amiaza, rasfata-te cu un masaj sau o baie aromata.

Varsator

Este o zi in care ai multa energie si dorinta de a rezolva cat mai multe treburi. Alcatuieste un plan de prioritati si urmeaza-l intocmai. Multi se vor oferi sa te ajute si bine ar fi sa accepti cu inima deschisa. Neplaceri pot aparea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acestia vor ceva mai multa atentie din partea ta. Insa, deocamdata ai nevoie sa te ocupi de tine si de treburile tale personale.

Pesti

Sunt momente favorabile pentru a desfasura activitati departe de ochii celorlalti. Rezerva-ti momente de ragaz si gandeste-te pe indelete la planurile tale personale si profesionale. Exista puncte slabe, pe care le vei depista usor si pentru care ai sanse de a gasi solutii de imbunatatire. Cineva din anturajul profesional iti va oferi sfaturi si idei bune in acest sens. Fii cumpatat in vorbe si reactii!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Minerva pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies