Horoscop complet AstroCafe - 16 martie: O zodie isi doreste sa fie departe de toti, alta pierde prieteni

Horoscop complet AstroCafe - 16 martie: O zodie isi doreste sa fie departe de toti, alta pierde prieteni
Horoscop complet AstroCafe - 16 martie: O zodie isi doreste sa fie departe de toti, alta pierde prieteni

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 16 martie.

Berbec

O zi in care te-ai simti cel mai bine departe de compania celorlalti, intr-un loc izolat, dar însorit. Astfel imboldurile de a te interioriza, de a te ocupa pe indelete de sufletul tau sunt la cote mari si ar trebui ascultate. Mediteaza pe marginea relatiilor si evenimentelor din viata ta. Vei obtine informatii deosebite pe cai neconventionale. Ai grija si de sanatate!

Taur

Multe relatii de prietenie si situatii socio-profesionale se vor reformula de acum încolo. Se construiesc oportunităţi deosebite de a te apropia de oameni noi, progresişti, de a te implica in proiecte profesionale cu efecte pe termen lung. Totusi exista riscul, pe moment, de a te supăra pe orice vine din partea celorlalti. Fii prudent, atent la ceea ce simţi şi încrede-te in vocea ta interioară!

Gemeni

Relatiile profesionale se vor modifica de astazi incolo, pentru ca se formeaza un context astral favorabil in acest sens. Este vorba pe de o parte de un ajutor deosebit pentru a desluşi iţele segmentului profesional in care activezi, iar pe de alta parte vei descoperi uşor variante de dezvoltare, atat personala cat si profesionala. Totul este sa te deschizi spre nou cu drag si cu încrederea nestramutată ca Universul este de partea ta.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2018. Nu au mai trait asa ceva niciodata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies