Horoscop complet Astrocafe 22 martie. O zi plina de intamplari frumoase pentru o zodie

Horoscop complet Astrocafe 22 martie. O zi plina de intamplari frumoase pentru o zodie
Horoscop complet Astrocafe 22 martie. O zi plina de intamplari frumoase pentru o zodie

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 martie 2018.

Berbec

Sunt favorizate dialogurile cu persoanele mai tinere decat tine. Poti afla multe lucruri interesante despre cum sa-ti dezvolti personalitatea si cum sa-ti imbunatatesti viata. Unele aspecte dezbatute ti-ar putea crea disconfort, pentru ca recunosti in sinea ta ca sunt adevarate si ca ar cam trebui sa iei masuri. Fii rabdator cu tine insuti si asuma-ti responsabilitatile care-ti revin.

Taur

Se intrezaresc cheltuieli neprogramate sau nedorite.

Pe moment poti fi destabilizat, existand riscul sa iei decizii nepotrivite. Vezi despre ce este vorba, chibzuieste fiecare situatie si apoi actioneaza cu calm. Cineva din anturajul apropiat te poate spirjini in toate demersurile tale de astazi. Totul este sa ceri ajutor si sa-l si accepti din toata inima. Spre seara, bucura-te de odihna si de cei dragi.

Gemeni

Datorita prietenilor este posibil sa te necajesti mult astazi.

Unii vor dori sa iti dea sfaturi, fara sa le ceri, dar pe undeva au drepatate. Fii deschis la ceilalti si alege ce consideri ca este bun si de folos tie. Cu siguranta printre banalitati, acuze sau simple dialoguri vei gasi informatii deosebite si interesante. Spre seara, ti-ar prinde bine o plimbare in aer liber, un masaj sau un tratament de ingrijre a corpului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mariana Cojocaru, horoscop pentru Echinoctiul de Primavara 2018: Patru zodii sunt afectate grav

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies