Horoscop complet Astrocafe 22 martie. O zi plina de intamplari frumoase pentru o zodie

Horoscop complet Astrocafe 22 martie. O zi plina de intamplari frumoase pentru o zodie
Horoscop complet Astrocafe 22 martie. O zi plina de intamplari frumoase pentru o zodie

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 martie 2018.

Rac

Senzatia ca se petrec multe in culisele vietii tale este accentuata. In special in segmentul profesional se pare ca exista framantari, se fac si se desfac tot soiul de situatii de care tu afli abia dupa ce s-au desfasurat. Fii prudent si ocupa-te serios de indatoririle tale! A te lasa pe baza altora este o idee total contraindicata in perioada pe care o traversam. Rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber.

Leu

Starile tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca iti este dificil sa te concentrezi pe activitati solicitante si pe dialogurile cu ceilalti. Posibil sa te necajesti datorita principiilor de viata ale celor apropiati. Ar fi bine sa te detasezi de tumultul cotidian si sa te gandesti la tine si la planurile tale de viata. Sunt momente bune de-ti revizi atitudinea, stilul de viata si relatiile cu ceilalti.

Odihneste-te mai mult!

Fecioara

In plan profesional se intrezaresc schimbari, care-ti vor aduce responsabilitati noi. Hiba consta in faptul ca ti se maresc sarcinile de lucru, dar despre plata aferenta nu se vorbeste nimic. De aceea, gandeste-te bine daca accepti ceea ce ti se propune. Va veni si plata, insa cand si cum ramane de vazut. Dialogurile cu prietenii sau cu persoanele de incredere din mediul profesional iti vor oferi informatii pretioase.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Mariana Cojocaru, horoscop pentru Echinoctiul de Primavara 2018: Patru zodii sunt afectate grav

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies