Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 noiembrie 2017.

Berbec

Iti sunt favorizate activitatile care presupun eforturi usoare si de unul singur. Mentalul iti este rascolit, avand astazi nevoie de odihna, detasare de forfota cotidiana si dialog interior. Posibil sa se accentueze afectiunile inimii si sistemului circulator. Insa evita, pe cat posibil tratamentele alopate, analizele si consultatiie medicale. Cel mai bun specialist pentru tine esti numai tu.

Taur

Se va incheia un capitol important vizavi de prieteni, protectori si sutinatori din sfera socio-profesionala.

Este bine sa lasi emotivitatea de o parte si sa te gadesti pe cine mai pastrezi in preajma ta. Vorbeste putin si aculta atent ce iti spun ceilalti. In a doua parte a zilei, rezerva momente pentru relaxare si dialog cu partenerul de viata.

Gemeni

Esti in vizorul sefilor si al colegilor de serviciu. Se intrezaresc dialoguri interesante cu persoane importante. Chiar daca unii vor incerca sa te te provoace pe teme profesionale, daca esti atent vei reusi sa depasesti totul cu bine.

Totusi, imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Vorbeste strictul necesar si evita sa emiti pareri si concluzii pripite.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Cassandra 27 noiembrie - 3 decembrie: Doua zodii sunt favorizate, altele au parte de tensiuni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies