Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe 27 noiembrie: Zi plina de probleme pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 noiembrie 2017.

Balanta

Saptamana incepe cu multa forfota la serviciu. Minunat este ca se anunta schimbari salariale importante, in urma unor activitati profesionale care vor debuta in aceste zile. Pe de alta parte ar fi bine sa rezolvi mai intai sarcinile de lucru vechi, care sunt inca nefinalizate corect. Fereste-te de colegi, pentru ca sunt binevoitori doar de fatada. Ai grija si de sanatate!

Scorpion

Dorinta de a petrece mai mult timp cu persoanele dragi ti-o poti indeplini numai dupa ce iti vei stabili pe indelete programul intregii saptamani.

Include si activitatile cu copiii sau taifasul cu prietenii vechi. Unii apropiati te pot necaji cu problemele lor, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Spre seara, rezerva momente pentru lecturi amuzante.

Sagetator

Esti solicitat din plin la serviciu, insa tu iti doresti sa stai acasa, alaturi de membrii familiei. Este mai dificil sa te imparti astazi intre indatoririle profesionale si treburile gospodaresti.

Membrii familiei au nevoie de ajutorul tau. Tu, insa va trebui sa ai grija si de propria-ti sanatate, deoarece este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv. Fereste-te de eforturi prea mari!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Cassandra 27 noiembrie - 3 decembrie: Doua zodii sunt favorizate, altele au parte de tensiuni

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies