Horoscop complet AstroCafe 3 aprilie: Tensiuni si probleme pentru toate zodiile

Horoscop complet AstroCafe 3 aprilie: Tensiuni si probleme pentru toate zodiile
Horoscop complet AstroCafe 3 aprilie: Tensiuni si probleme pentru toate zodiile

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 3 aprilie 2018.

Berbec

Relaţiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situaţie, numai tu poţi descurca sau încurca iţele acesteia. Fii prudent şi gândeşte-te bine înainte de spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung. Sfătuieşte-te cu cineva din anturajul apropiat, care îţi cunoaşte situaţia, dar care poate rămâne neutru şi faţă de tine şi faţă de ceilalţi.

Taur

Există tensiuni în relaţiile profesionale, mai ales în relaţiile colegiale. Este bine să ţii cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenţii bune, însă percepţia ta asupra realităţii este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană întâlnită un prieten, aceasta va manifesta faţă de tine calităţile aferente. Însă, dacă ai să priveşti altfel oamenii, evident că vor manifesta ceea ce proiectezi tu asupra lor.

Gemeni

Relaţiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, însă cumva percepţia ta faţă de iubire şi implicaţiile ei se va schimba definitiv. Există şi varianta să decizi desprinderea dintr-o relaţie veche sau, în cazul relaţiei cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-şi hotărî singuri drumul în viaţă. Evită discuţiile contradictorii şi detaşează-te de falsele problemele cotidiene.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies