Horoscop complet AstroCafe 6 decembrie: Castig pe toate planurile pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe 6 decembrie: Castig pe toate planurile pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe 6 decembrie: Castig pe toate planurile pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 decembrie 2017.

Berbec

Pentru tine este o zi adecvată treburilor casnice. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari de decor. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se va putea cădea la pace. Atentie la tendinţa de a-ţi orienta eforturile si gândurile catre prieteni. Se pot isca conflicte majore în casă din cauza lor. O discuţie cu rudele îţi poate aduce clipe frumoase.

Taur

Se pare ca tu esti nevoit sa faci mai multe drumuri astazi.

Scopurile pot fi diverse, insa te vei alege cu ceva foloase. Pe de alta parte este o zi buna pentru a-ti imbogati palmaresul educativ cu studii. Iti sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare inscrierii sau finalizarii unui curs. Fii prudent şi ocupă-te pe îndelete de propria-ţi instruire.

Gemeni

Cadourile si recompensele vor fi la ordinea zilei pentru tine. Sunt momente bune pentru cumparaturile zilnice, insa orienteaza-te doar spre strictul necesar.

Energia vitală fluctuează destul de mult, asa incat recomandabil este sa faci treburi usoare. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital. Spre finalul zilei, delectează-ţi sufletul cu o carte buna.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 2018: Top 5 zodii cu noroc la bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies