Horoscop complet AstroCafe 7 decembrie: O zodie primeste o veste de la cineva drag

Horoscop complet AstroCafe 7 decembrie: O zodie primeste o veste de la cineva drag
Horoscop complet AstroCafe 7 decembrie: O zodie primeste o veste de la cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 7 decembrie 2017.

Berbec

Depune toate eforturile si lasa deoparte animozitatile dintre tine si cei dragi. Planifica activitati recreative comune si stai de vorba pe indelete cu persoanele apropiate.  Este nevoie sa-ti schimbi ideile, conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei. Pe de alta parte, un prieten bun te poate sfatui in chestiunile amoroase, dar si in cele legate de copii. In a doua parte a zilei, ocupa-te de indatoririle profesionale.

Taur

Esti nostalgic si cu gandurile departe la perioada copilariei sau adolescentei. Rasfoieste un album cu fotografii sau stai de vorba cu o ruda draga. Totusi, dinspre familie poti intampina obstacole vizavi de realizarea treburilor pe care ti le-ai propus astazi. Explica-le pe indelete celor dragi, rationamentele tale si vei obseva ca pana la urma te vor sustine cu totii. Zi buna pentru lamurirea chestiunilor patrimoniale.

Gemeni

Avalansa de informatii te va pune pe ganduri, pentru ca unele sunt alarmante si vizeaza direct locul tau de munca. Demersurile intelectuale, dezbaterile colegiale sunt ingreunate, asa incat vorbeste strictul necesar si ocupa-te de documentele importante in zilele urmatoare. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema posibila pe parcursul zilei. Fii prudent in toate activitatile intreprinse.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cele 4 zodii care vor descoperi adevaruri dureroase la final de an

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies