Horoscop complet AstroCafe 7 decembrie: O zodie primeste o veste de la cineva drag

Horoscop complet AstroCafe 7 decembrie: O zodie primeste o veste de la cineva drag
Horoscop complet AstroCafe 7 decembrie: O zodie primeste o veste de la cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 7 decembrie 2017.

Rac

Ar fi bine sa-ti revizuiesti sistemul valorilor dupa care iti ghidezi activitatea cotidiana. Este nevoie sa gasesti un echilibru intre aspectele materiale si cele spirituale ale vietii. Te afli intr-un moment important al anului in care beneficiezi de inspiratie din planurile subtile ale existentei. Stai de vorba pe indelete, sincer cu tine insuti si vezi ce aspecte ale personalitatii tale necesita imbunatatiri sau chiar abandonari.

Leu

Este o zi in care ai multa energie si poti rezolva unele treburi care isi asteapta demult randul.

Fii prudent deoarece rationamentele tale de astazi au putina aplicabilitate practica. Astfel exista riscul de a munci in zadar si sa obtii reprosurile celor din jur. Selecteaza numai acele treburi urgente si, la nevoie, cere sprijinul cuiva de incredere. A doua parte a zilei este potrivita pentru relaxare.

Fecioara

Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti ceva mai mult. Sunt posibile consultatii, si analize medicale.

Totusi, daca te stapanesti poti depasi ziua foarte bine. Ai nevoie de linsite, neimplicare in situatii stresante sau discutii contradictorii. Mentalul este agitat si astfel starile tale de spirit fluctueaza mult. Alege compania unui prieten drag si plimba-te prin locurile preferate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cele 4 zodii care vor descoperi adevaruri dureroase la final de an

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies