Horoscop complet AstroCafe 8 decembrie: Despartire dureroasa pentru o zodie

Horoscop complet AstroCafe 8 decembrie: Despartire dureroasa pentru o zodie
Horoscop complet AstroCafe 8 decembrie: Despartire dureroasa pentru o zodie

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 decembrie 2017.

Berbec

O zi cu distracţii şi voie bună. Esti pus pe şotii, ai chef de aventuri, dar si cu ceva iz de amor. Însă cei din jur vor gusta puţin sau deloc din umorul tău. Relatiile sentimentale si cele cu copiii pot cunoaşte neplaceri, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru a te ocupa şi de un hobby. La sfârşitul zilei, adună-i pe cei dragi la o mică agapă.

Taur

Activităţile gospodăreşti sunt favorizate. Poti face mai usor curatenii generale, reparatii sau reamenajari locative. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar vei depăşi situaţiile cu puţină bunăvoinţă. De retinut ca aspectele legate de casa, patrimoniu familial si relatii cu rudele necesita eforturi susţinute, prudenţă şi discernământ.

Gemeni

S-ar părea ca eşti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atat in interesul tau, cat si pentru a rezolva problemele altora.

Bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale. Poti primi vesti alarmante de la cineva apropiat. Selecteaza informatiile si nu te lasa impresionat. Pe de alta parte este o zi bună pentru demersuri necesare instruirii profesionale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rezolutiile fiecarei zodii pentru 2018 - Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi viata radical

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies