Horoscop complet AstroCafe 8 decembrie: Despartire dureroasa pentru o zodie

Horoscop complet AstroCafe 8 decembrie: Despartire dureroasa pentru o zodie
Horoscop complet AstroCafe 8 decembrie: Despartire dureroasa pentru o zodie

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 decembrie 2017.

Rac

Finanţele câştigate din munca proprie sunt tema principala. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de conditiile de munca. De retinut informatiile care se vehiculeaza in preajma ta, intrucat schimbarile din sfera muncii sunt frecvente si apar cand te astepti mai putin. Pe de alta parte sunt momente bune pentru a-ti rasfata sufletul la cumparaturi.

Leu

Splendidă zi pentru tine! Esti plin de energie, vrei sa te ocupi de tot si toate, dar cel mai bine intoarce-ţi privirea si eforturile doar către tine.

Verifica-ti sănătatea, garderoba, gândeşte-te la diete de sezon sau planifică activităţi dragi sufletului tau. Spre finalul zilei rezerva momente pentru o plimbare in aer liber, lecturi deosebite sau meditatii in locuri sfinte.

Fecioara

O zi potrivită izolării de cotidian şi plimbărilor în aer liber. Sufletul tau are nevoie de introspecţie si bine ar fi să-ţi aranjezi programul de aşa natură, încât sa poti sta mai mult cu tine însuţi şi să eviţi activităţile deosebite.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. Momente bune pentru a trasa noi planuri de viitor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rezolutiile fiecarei zodii pentru 2018 - Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi viata radical

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies