Horoscop complet AstroCafe pentru 06 - 12 noiembrie 2017! O saptamana grea pentru berbeci si lei

Horoscop complet AstroCafe pentru 06 - 12 noiembrie 2017! O saptamana grea pentru berbeci si lei
Horoscop complet AstroCafe pentru 06 - 12 noiembrie 2017! O saptamana grea pentru berbeci si lei

Citeste previziunile tale astrale complete pentru saptamana 6 - 12 noiembrie 2017.

Berbec

O săptămână în care eşti înconjurat de multă lume. Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Totul este să-ţi ordonezi priorităţile şi să eviţi implicarea în treburile altora. Intreresant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei măreţe şi nobile. Comunicându-le şi celorlalţi vei reuşi să vezi şi alte faţete ale realităţii înconjurătoare. Acasă, membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral, emoţional sau material.

Nostalgia şi farmecul vremurilor copilăriei te învăluie pe neaşteptate, atrâgându-i şi pe cei dragi spre a povesti vrute şi nevrute din vremuri de demult. Ocupă-te, din când în când şi de un hobby drag sufetului tău!

Taur

Aspectele financiare din segmentul locului de muncă îşi deschid săptămâna. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unor cadouri sau favoruri substanţiale. Totuşi, ceva te nemulţumeşte fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profeisonal, care din când în când se animă prin conflicte serioase.

Este vremea discuţiilor cu şefii referitor la îmbunătăţirea salarizării tale sau măcar a condiţiilor de muncă. Sunt şanse de a obţine ceva în plus la salariu, dar nu miza foarte mult pe asta. Segmentul financiar este încă vulnerabil şi turnurile pot fi de proporţii. Discuţii, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat şi călătorii.

Gemeni

Eşti plin de energie în această săptămână şi hotărât să schimbi multe şi mărunte în viaţa ta.

Segmentul paretenerial necesită îmbunătăţiri şi vei ştii foarte bine ce ai de făcut. Se închid cicluri importante de viaţă în doi sau de lucru în diverse echipe de lucru. Instabilitatea în relaţii mai durează puţin, însă deja se conturează direcţii noi. Fii pregătit pentru schimbări şi pentru a primi în viaţa ta oameni noi! Pe de altă parte sunt şanse de a-ţi creşte veniturile, fie din activitatea profesională desfăşurată la serviciu, fie cineva drag şi de încredere îţi oferă cadouri sau favoruri substanţiale.
Dialoguri şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus in Scorpion zodiilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies